Kun-hírek, 2004. márc. 24.

Elkészült a SECAL projekt teljes írásos anyaga 

A SECAL élelmiszer-biztonsági projektünk anyagait a lakossághoz így próbáljuk hamarabb eljuttani, hogy feltesszük az Internetre. A nyomdászok is dolgoznak eközben, és remélhetőleg az Emergences-nél mihamar elkészül a francia változatú honlap is. Az majd az Európai Uniós polgárok számára is érthető lesz, már ha tudnak franciául. Bízunk abban, hogy egy angol változatot is elkészítenek a projekt koordinátorai.

Közben remélhetőleg a többi ország saját nyelvére fordítja az általános beszámoló anyagát, és talán megjelennek az egyes társországok problémái is, ahhoz hasonlóan, ahogyan azt mi most megtettük.
A http://www.vein.hu/eber honlap Dokumentumok címszava alatt a Kríziskommunikáció témakörben mutatjuk be az elkészült anyagokat, amelyekre várjuk az olvasók véleményét, javító szándékú javaslatait, ill. kérdéseit.

A rendszer a fő beszámolót zöld színnel jelzi, a franciák beszámolója kék színű, a magyaroké aranysárga, az olaszoké lila, míg a románoké piros címszó alatt található meg. Elnézést kérünk a weblapos ábrák némelyikének a hiányáért, ezeken még dolgozunk, de a pdf-kiterjesztésű anyagok eddigi tapasztalataink szerint hibátlanok és le is tölthetőek.

Közreadja: Kun-Szabó Tibor, SECAL szakmai felelős